Sök jobb hos oss!

Just nu söker vi nya, energirika krafter till turistsäsongen i sommar. Är du initiativtagande, ansvarsfull och stresstålig är det här ett jobb för dig! Förutom bra arbetserfarenhet är Stockholm Toy Museum en härlig och familjär arbetsplats. Vi är mycket måna om att gästerna såväl som personal ska trivas hos oss.

De arbetsuppgifter och förväntningar som anställningen främst innefattar

Sköta kassan vid entrén – Kundbemötande är viktigt. Eftersom åldern bland våra gäster är spridd, är det viktigt att kunna anpassa kroppsspråk etc om det skulle behövas. Grundkunskaper i engelska är ett krav då vi har många besökare från olika delar av världen, (självklart ett + för andra språk också!).

Kafé – Om det behövs ska du kunna hjälpa till i kaféet (precis bredvid inträdeskassan) att till exempel ta beställningar och värma mat. Därav är det viktigt med dels stresstålighet, men dels lösningsorientering.

Att kunna ta order och hjälpas åt med olika saker är en stor del av jobbet. Därav är det viktigt att du är öppen för nya arbetsuppgifter. Vid lugnare tider på dagen är det vanligt att man hjälps åt med lite ”småfix” som att torka av ytor, plocka disk och skräp eller ta ett varv i museet och se till så allt ser snyggt ut.

Vi ser helst att du är över 18 år och har tidigare erfarenhet av kundservice eller kassajobb. Självklart är alla ansökningar välkomna oavsett, om du känner att du kommer passa i denna roll:)

Maila in ditt CV och personliga brev till info@toymuseum.se eller ring på 08-599 08 430 under våra öppettider. (Vid fortsatt intresse kan eventuell anställning till hösten såklart diskuteras)

VÄLKOMNA