Kategorier
Special-dagar

Information om lördag den 24 juli

Lördagen den 24 juli kommer vi att utföra en filminspelning på Stockholm Toy Museum, i samarbete med Florian Voss och Konsertbutiken. Inspelningen kommer att pågå hela dagen, under ordinarie öppettider, men vi kommer naturligtvis ändå ta emot besökare som vanligt! Vi kommer att spela in på olika platser runtom i museet, så ibland kan det komma att bli så att du inte kan passera på ett par minuter, utan får vänta en liten stund och titta på medan vi spelar in, eller gå runt det andra hållet. Det kommer att bli en väldigt rolig dag där ni besökare kan se sångare, musiker, dansare, skådespelare och till och med akrobater utnyttja de spännande lokalerna maximalt!Just när det filmas kommer vi be er som tittar på i närheten att dämpa volymen litegrann, och hålla ett respektfullt avstånd till artisterna, men i vissa scener KAN det vara så att vi behöver lite statister, och då får ni jättegärna vara med! 

Filmen som spelas in är en digital show-visning av museet, som kan köpas som ett fysiskt paket av den som vill ta med en spännande, interaktiv musei-upplevelse hem! Det kommer att bjudas på sång, dans, allsång, ett roligt quiz och en spännande historia, alltihop framfört av artister i absolut toppklass. Tillsammans blir det en unik upplevelse som inte kan upplevas på något annat sätt!

I paketet kommer du också att få fler roliga grejer, t.ex. en rabattvoucher till museet för dig och din familj, och en rolig leksak! Detta paket passar lika bra både för den som aldrig besökt museet förut, som för den som besökt oss flera gånger! Bjud in vänner och familj för att titta, sjunga och quizza tillsammans!

Den som vill får gärna redan nu förhandsboka ett paket eller två, som släpps till försäljning i början av september 2021 till ett pris av 395 kr. Du som förhandsbokar ett paket får även 10% rabatt!

OBS Under denna dag kommer bollbanan inte att vara igång under stora delar av dagen, men startar igen när vi filmat klart scenerna som spelas in i anslutning till banan.Resten av sommaren har vi öppet som vanligt onsdag till söndag 10-17, för den som hellre kommer då.
Välkomna!

Foto av museets interiör. Två små barn tittar in i ett runt fönster på ett stort gult klot. I bakgrunden syns råa, grå bergväggar, en grön cylinder med fönster i, och några äldre kvinnor.